8.6
1286 beoordelingen

013-5323574
Geen lange wachtrijen!

Wij zoeken naar de beste deals
WOW Air
easyjet
Ryanair
Tuifly
transavia
Dichtbij de beste deals
Alle vluchten vanaf Schiphol Airport
Veilig boeken bij ANVR- en SGR reisbedrijf
Raadpleeg onze deskundige Nederlandse reisadviseurs
Wij zoeken nu, dit kan even duren..
Dichtbij de mooiste accommodaties
Boek eenvoudig en snel een accommodatie
Veilig boeken bij ANVR- en SGR reisbedrijf
Raadpleeg onze deskundige Nederlandse reisadviseurs
Wij checken de actuele prijzen
Dichtbij alle informatie
Alle informatie over uw accommodatie
Veilig boeken bij ANVR- en SGR reisbedrijf
Raadpleeg onze deskundige Nederlandse reisadviseurs

YUCATAN

Introductie

Zwem in een natuurlijke cenote (water bevattende grot), sta aan de voet van mystieke Maya-ruïnes en duik van de hagelwitte stranden in het helderblauwe zeewater. Welkom in het Mexicaanse Yucatan!

Dit Mexicaanse schiereiland is ideaal wanneer u zon, zee en strand wilt afwisselen met gave activiteiten ondernemen en interessante bezienswaardigheden bekijken. Yucatan is rijk aan prachtige Maya steden, waarvan Tulum en Chichén Itzá echte aanraders zijn! Raak verwonderd over de unieke Maya-cultuur en hetgeen wat deze bevolking duizenden jaren terug aan bouwwerken hebben neergezet. Een bezoek aan een zogeheten ‘cenote’ is ook een absolute must-do! Dit zijn grote openingen in grotten die gevuld zijn met superhelder water. Spring in deze natuurlijke waterbronnen en kijk niet raar op wanneer u een schildpad tegenkomt tijdens het zwemmen!

Een verblijf in een fantastisch hotel langs de kustlijn vormt een heerlijk rustpunt tijdens uw vakantie in Yucatan. In een van de vele vier- en vijfsterren resorts geniet u optimaal van alle luxe en comfort. Laat je in de watten leggen en geniet van een mojito op het hagelwitte zandstrand terwijl je uitkijkt over palmbomen en een diepblauwe zee. Vooral in de populaire kustplaatsen Cancun en Playa del Carmen staan geweldige hotels waar u onbezorgd kunt genieten van een strandvakantie.

Volg OpVakantieVanaf

ovvschiphol-nl
Back to Top