8.6
1286 beoordelingen

013-5323574
Geen lange wachtrijen!

Wij zoeken naar de beste deals
WOW Air
easyjet
Ryanair
Tuifly
transavia
Dichtbij de beste deals
Alle vluchten vanaf Schiphol Airport
Veilig boeken bij ANVR- en SGR reisbedrijf
Raadpleeg onze deskundige Nederlandse reisadviseurs
Wij zoeken nu, dit kan even duren..
Dichtbij de mooiste accommodaties
Boek eenvoudig en snel een accommodatie
Veilig boeken bij ANVR- en SGR reisbedrijf
Raadpleeg onze deskundige Nederlandse reisadviseurs
Wij checken de actuele prijzen
Dichtbij alle informatie
Alle informatie over uw accommodatie
Veilig boeken bij ANVR- en SGR reisbedrijf
Raadpleeg onze deskundige Nederlandse reisadviseurs

WENEN

Introductie

De hoofdstad van Oostenrijk heeft een klassieke uitstraling en is gezegd met honderden schitterende gebouwen in prachtige bouwstijlen. De rivier de Donau doorkruist de stad en brengt extra sfeer in de stad van twee miljoen inwoners.

Wenen is het culturele, economische en politieke hart van het land en herbergt zó veel bezienswaardigheden dat u deze nauwelijks in één dag kunt bekijken. Als we twee ‘eyecatchers’ mogen noemen die u niet mag overslaan tijdens uw stedentrip naar Wenen zijn dit de middeleeuwse kathedraal Stephansdom en het sprookjesachtige paleis Schloss Schönbrunn.

In Wenen is beroemd vanwege de klassieke muziekcultuur en is dan ook de geboorteplaats van bekende componisten zoals Mozart en Van Beethoven. In het Wiener Staatsopera kunt u een kijkje nemen in één van de beste operahuizen ter wereld. Daarnaast doet Wenen als winkelstad niet onder voor andere Europese winkelsteden zoals Parijs en Milaan. U vindt er namelijk grote brede winkelstraten met de meest uiteenlopende winkels. Maak uw stedentrip in Wenen compleet met het eten van een grote Wienerschnitzel (die nauwelijks op uw bord past) en een Apfelstrudel. Hmmm!

Volg OpVakantieVanaf

ovvschiphol-nl
Back to Top