8.6
1286 beoordelingen

013-5323574
Geen lange wachtrijen!

Wij zoeken naar de beste deals
WOW Air
easyjet
Ryanair
Tuifly
transavia
Dichtbij de beste deals
Alle vluchten vanaf Schiphol Airport
Veilig boeken bij ANVR- en SGR reisbedrijf
Raadpleeg onze deskundige Nederlandse reisadviseurs
Wij zoeken nu, dit kan even duren..
Dichtbij de mooiste accommodaties
Boek eenvoudig en snel een accommodatie
Veilig boeken bij ANVR- en SGR reisbedrijf
Raadpleeg onze deskundige Nederlandse reisadviseurs
Wij checken de actuele prijzen
Dichtbij alle informatie
Alle informatie over uw accommodatie
Veilig boeken bij ANVR- en SGR reisbedrijf
Raadpleeg onze deskundige Nederlandse reisadviseurs

IBIZA

Introductie

Ibiza, Mallorca, Formentera en Menorca vormen de Balearen en liggen tegen Oosten van het vasteland van Spanje. De eilanden zijn gelegen in de Middellandse Zee waardoor de eilanden een erge populaire zomervakantie bestemming zijn. Ibiza is een erg divers eiland. Het eiland is erg populair bij jongeren, voornamelijk door het goede uitgaansleven op het eiland. Vele bekende DJ’s draaien hier tot in de late uurtjes. Maar ook veel gezinnen met kinderen, ouderen, rust en zonzoekers vinden hun weg naar het eiland.

De hoofdstad van Ibiza is Ibiza-stad. Ibiza Stad bestaat uit verschillende wijken die ieder hun eigen inwoners en publiek hebben. De bekendste badplaatsen op Ibiza zijn Ibiza-stad, San Antonio, Figueretas en Santa Eulalia.

San Antonio is een klein vissersdorp die uitgegroeid is tot een moderne en drukbezochte badplaats. In deze badplaats vindt u over het algemeen veel Engelse toeristen. Figueretas is een voorstad van Ibiza-stad. U vindt hier veel leuke winkeltjes, supermarkten en boetieks. Er zijn diverse bars, terrasjes en uitgaansmogelijkheden. Santa Eulalia is één van de grootste badplaatsen van het eiland. Het heeft een oud centrum met smalle steegjes en een levendige jachthaven met vele bars en gezellige restaurants.

TIP: Huur een auto, en ontdek de afgelegen baaien en strandjes. Als u naar het noorden van het eiland rijdt wordt het steeds rustiger. Hier kunt u heerlijk genieten van de rust en al het mooie wat het eiland te bieden heeft en vooral qua natuur.

Volg OpVakantieVanaf

ovvschiphol-nl
Back to Top